După ce a câștigat marele premiu la concursul de talente de peste Prut, X Factor, Olga Verbițchi a fost asaltată cu mesaje de felicitare, dar și cu mii de fani. Astăzi, tânăra interpretă este urmărită de aproape 50 de mii de persoane pe pagina sa de Facebook. Iată de ce, Olga a decis că este timpul să aibă și un canal de YouTube, acolo unde să poată împărtăși cu cei care o iubesc toate experiențele pe care le trăiește.


Chiar dacă a început să posteze de doar patru zile, Olga Verbițchi are deja 14 mii de subscriberi. În primul său video, cântăreața le-a asigurat că va face un altfel de vlog:

„Am primit foarte des întrebări de genul: „De ce nu fac și eu un vlog?”. La început îmi păreau întrebări fără sens, dar m-am răzgândit și am zis că ar fi foarte interesant. M-am gândit că așa o să mă puteți vedea în fiecare zi. Am decis să fac altceva, să nu fie ca la aproape toți. Voi prezenta cum este viața unui artist după culise. Vă voi arăta și diferite secvențe de la emisiunile la care o să merg”, a mărturisit Olga.

15873499_245021335928366_8073253142913417710_n

Până acum, câștigătoarea X Factor a reușit să publice patru filmulețe pe canalul său. Ieri, vloggerița a postat și un video în care a făcut o parodie pe baza emisiunii „The Duck Show”, iar video-ul a adunat zeci de mii de like-uri.

Vezi și: Minunea s-a întâmplat! Olga Verbițchi este marea câștigătoare X Factor România (VIDEO)

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: