În 2017 se vor împlini 11 ani de când interpreta Natalia Yonova și omul de afaceri Aleksandr Chistyakov formează unul din cele mai frumoase cupluri din Rusia. Soții educă două fetițe, iar anul trecut au obținut titlul de „Cuplul Deceniului”. Astăzi, vedeta a decis să-i facă o mărturie emoționantă soțului. Ce i-a spus, vedeți mai jos.

Soțul meu, Aleksandr Chistyakov, se plânge mereu de faptul că prietenii mei, fanii și chiar internauții au parte de mai multă frumusețe decât are el.

Asta, pentru că eu vin mereu acasă și mă străduiesc de fiecare dată să-mi scot machiajul, pantofii, să îmbrac o pijama moale și să-mi desfac părul. Cred că multe femei mă pot înțelege.

Îi transmit mulțumiri pentru faptul că oricum mă iubește și că mă lasă mereu cu trupul și sufletul odihnit. Pentru el, nu sunt nevoită să par așa cum nu sunt ori să mă ascund după cosmetice.

E o mare fericire să ai alături un bărbat care te iubește așa cum arăți de dimineață!”, a scris vedeta, într-un mesaj publicat pe contul său virtual, care a depășit 1,3 milioane de followeri.

Soțul artistei, mai mare decât Glukoza cu 13 ani, este și el un utilizator înrăit de Instagram. Acesta nu publică decât doar fotografii și înregistrări video cu fiicele lor: Lidia (9 ani) și Vera (5 ani), ambele născute în Spania.

Soții s-au cunoscut la bordul unui avion, în timp ce Natalia zbura spre un concert în Republica Cecenia. Kseniya Sobchak este cea care le-a făcut cunoștință. Cântăreața, pe atunci, avea 19 ani, iar diferența de vârstă nu i-a împiedicat să se îndrăgostească.

Soțul vedetei mai educă un fiu pe nume Aleksandr junior, născut din prima sa căsnicie. Băiatul locuiește împreună cu tatăl și mama vitregă, pe care a îndrăgit-o mult.

Сегодня день рождения нашего мальчишки))) Взяла эту фотку потому, что тут видно, что кое-кто перерос папу!)) Сашуль @ax_chistyakov, для нас ты все равно останешься малышом! И не всегда мы даже были готовы к твоему взрослению) Желаю тебе мудро распорядиться этим возрастом, правильно выбрать направление, окружение, цели! То, что будет делать тебя счастливее каждый день! И знать, что у тебя есть мы, и мы очень любим тебя и всегда будем помогать! ❤ С Днём Рождения!

A post shared by ГЛЮКОЗА (@chistyakova_ionova) on

Foto: Instagram

Distribuie articolul: