Cea mai tare Petrecere în Pijamale vine de fiecare dată și cu delicii culinare pe măsură. Te-am obișnuit cu răsfăț culinar, dar și cu băuturi alese, numai bune pentru cele mai dulci prietene ale EA.md. Pregătiți papilele gustative pentru cele mai delicate produse italienești de la Casa Rinaldi.

Iar pentru a întregi gusturile, Cricova ne promite vinuri dulci, spumante savuroase și alte surprize care să te delecteze la maxim. 

Știi despre Bunătățile de la Marika, nu? Ei bine, dacă ai fost cu noi la ediția a II-a a petrecerii n-ai cum să fi ratat cel mai gustos tort pe care l-am avut, dar și cel mai frumos ornat. Maria Macari, unul dintre cei mai cotați patiseri ai Chișinăului vine și la această ediție cu desert de să ne lingem pe degete. Punem pariu că nu vei ghici ingredientul secret al tortului?!

 

Îți reamintim că Petrecerea în Pijamale by EA.md a ajuns la ediția a V-a. De această dată avem susținerea Clincii Adler Medical, care ne-au promis masaj pentru toate participantele, dar și noutăți din medicină racordate la cele mai actuale necesități ale femeilor. Cadouri și premii încă mai adunăm, dar vă promitem de la: Antos Cosmetică NaturalăCricovaDarwinDaria RoomEquilibraCasa RinaldiBunătăți de la Marika, Schweppes, Macco, Ana Popova.

Mai pe scurt, rezervă-ți acum un bilet pentru tine și prietenele tale, deoarece locurile sunt limitate.

 

Distribuie articolul: