În februarie, a devenit cunoscut faptul că actrița de la Hollywood, în vârstă de 45 de ani, și soțul său, Benji Madden, de 38 de ani, vor deveni în curând părinți. Potrivit unor surse apropiate cuplului, acum viitoarea mamă se implică activ în amenajarea casei lor din Beverly Hills și se pregătește pentru apariția copilului.

Weekend-ul trecut, Cameron i-a spus prietenei sale, actrița Selma Blair, că a luat o decizie finală cu privire la sfârșitul carierei sale. Starul a decis să se dedice familiei și să se concentreze asupra unui stil de viață sănătos. Reamintim că în 2013, Diaz a devenit autorea cărții „The Body Book”, care în câteva luni a devenit cea mai bine vândută versiune a New York Times. În 2016, a doua carte a actriței a fost publicată cu titlul „The Longevity Book”, care a bătut recordul de vânzări a primei cărți. În ambele lucrări, actrița a scris despre regulile de alimentație și de îngrijire, dezvăluind și secretele unei vieți armonioase.

Citește și: Cameron Diaz a dezvăluit motivul pentru care își iubește atât de mult soțul

Ultimul film în care actrița a jucat a fost „Annie”, lansat în 2014. În ianuarie 2015, Cameron Diaz și Benji Madden au făcut nunta, după care vedeta a luat decizia de a se concentra numai asupra familiei.

Sursa: elle.ru

 

 

Distribuie articolul: