Atracțiile și vedeta unei sărbători sunt candy barul și tortul de la final – aceste detalii sunt memorabile pentru majoritatea invitaților. Iată de ce, pe lângă rapiditate și frumusețea execuției, aceste bunătăți trebuie să fie rezistente, delicioase și executate calitativ. „Bunătăți de la Marika” vine cu soluția perfectă pentru toți cei care își doresc o sărbătoare dulce, colorată și memorabilă.

Nelly Macari, inginer-tehnolog „Bunătăți de la Marika”:

bunatatidelamarika.00_00_00_15.Still001„Venim cu servicii: de la stabilirea meniului propriu-zis pentru nuntă, atunci când mirele cu mireasa sunt într-o dilemă și nu știu câte prăjituri să aleagă, de care le-ar trebui, noi suntem specialiștii care venim să-i ajutăm atât la capitolul cantitatea, cât și la gust.  Noi ducem totul și aranjăm la nuntă sau la petrecre, după care ne luăm platourile înapoi. Tot noi ducem și tortul, îl aranjăm în frigider”.

Vezi și: Lumea dulciurilor într-un local din capitală! Află unde poți savura cele mai apetisante prăjituri

Echipa bunătăți de la Marika este formată din cei mai buni specialiști în domeniu, cu o experiență de peste 10-15 ani pe piață. Preparatele lor conțin cele mai calitative ingrediente, iar prețurile sunt stabilite în așa mod încât fiecare să poată beneficia de serviciile acestora.

Nelly Macari, inginer-tehnolog „Bunătăți de la Marika”

„Ne străduim să lucrăm cu ingredientele care sunt la noi pe piața autohtonă. Mai aducem ceva din Italia, din Franța. Aducem vanilie din Madagascar atunci când merge cineva acolo, îl rugăm, deci de pe toate continentele lumii încercăm să adunăm bunătățile ca ingrediente, pe care le transformăm în produs finit la noi în laborator. Avem torturi și 240 de lei și 300 lei per kilogram, în dependență de conținutul lor.”

Pentru o comandă mai amplă, echipa lucrează intens câte 24 sau 36 de ore. Iar dacă vă doriți pe masă produse marca „Bunătăți de la Marika”, Trebuie să faceți comanda cu cel puțin 3 săptămâni înaintea evenimentului.

Nelly Macari, inginer-tehnolog Bunătăți de la Marika

„Se poate și cu trei săptămâni înainte de eveniment, dacă evenimentul nu este tare mare, este o cumetrie sau o zi de naștere mică. Dar când e vorba de nuntă pregătirile totuși la noi au loc cu mult timp înainte și noi îi îndemnăm pe miri și pe mirese să vină deja să stabilească comanda, să lase un avans ca să le fie și lor mai comod și să stea fără mari griji.”

Și pentru că sunt cei mai buni, „Bunătăți de Marika” au prezentat un masterclas în cadrul celei mai mari expoziții de servicii pentru evenimente – Celebration 2017, iar rezultatul i-a vrăjit pe toți.

bunatatidelamarika.00_01_19_14.Still011

Dacă ai lăsat organizarea mesei dulci în grija „Bunătăți de la Marika” fii sigur că vei avea cel mai delicios tort, iar candy barul va lăsa multe cuvinte de admirație și savoare din partea invitaților:

bunatatidelamarika„Foarte bun.”

„Foarte gustos, delicios.”

„Mmm, gustos.”

„Unul dintre cele mai gustoase din care le-am gustat pană acum.”

Citește și: Nelly Macari, omul din spatele „Bunătăților de la Marika”: „În acest domeniu mă simt ca peștele în apă”

P

Distribuie articolul: