Emoții peste emoții a retrăit în această săptămână Dianna Rotaru. După ce acum câteva zile și-a sărbătorit ziua de naștere, ieri a avut parte de o ceremonie specială.

Sora interpretei s-a măritat. Tatiana Plesh s-a cununat cu alesul inimii sale, Denis Podoleanu, într-o biserică din Chișinău. Mireasa a îmbrăcat o rochie ivory, până la genunchi, de tip cocktail, iar mirele a ales o cămașă albastră cu mânecă scurtă și o pereche de pantaloni clasici.

La eveniment au fost prezenți părinții Diannei Rotaru, dar și iubitul ei. Artista a ales să poarte o rochie roșie, care i-a conferit un aer foarte elegant și feminin.

Sora Diannei Rotaru este o cunoscută make-up artistă de la noi și consilierul principal de frumusețe și de imagine al interpretei.

Prima fotografie de la eveniment a fost publicată pe pagina de Facebook a Diannei Rotaru. „Cununia religioasă a scumpei mele surioare Tatiana Plesh cu cumnatul meu drag Denis Podoleanu Multă dragoste și fericire va dorim!”, le-a urat Dianna Rotaru tinerilor însurăței.

Citește și: „După Cortină”, cu Dianna Rotaru! „Eu am văzut femei fără bărbați… sunt femei uscate, lipsite de viață”. Interpreta, mai sinceră ca niciodată (Video)

Distribuie articolul: