Deși are numai doi ani și jumătate, Sănduța Ștefăneț își surprinde zilnic părinții cu noutăți și realizări frumoase. După ce a evoluat la telemaratonul „În brațele mamei”, cochețica din familia interpreților a participat la primul său matineu.

Nu mai e un secret că mica domnișoară a cuplului Ștefăneț este atrasă de blitz-urile aparatelor fotografice, cât despre microfoane – le-a cunoscut de mică, iar acum le ține în mânuțe cu toată puterea!

Mai mulți artiști și-au luat copiii la Telemaratonul „În brațele mamei” (Foto)

Azi dimineață, Alexandra a evoluat la primul său matineu, la grădiniță. În rochie elegantă și purtând pe cap o diademă – așa s-a afișat micuța, la această premieră artistică, unde și-a manifestat talentul.

Trebuie să vă amintim că Alexandra frecventează grădinița începând cu toamna acestui an. Nu merge la o instituție privată, ci la una de stat.

Am ales o grădiniță din apropierea casei noastre, o grădiniță de stat, cu un corp didactic foarte răbdător, care își iubește meseria și se dedică copiilor în totalitate. Asta a fost, pentru mine, un element definitoriu când eram în căutarea grădiniței pentru Sanda”, ne-a mărturisit Cornelia.

15403560_1814500965458528_1022376338717147136_n

Foto: Arhiva personală, Madein.md

Distribuie articolul: