Nunta este cel mai important eveniment din viața unei femei, prin urmare rochia de mireasă ar trebui aleasă cu mare grijă. Vă propunem câteva branduri autohtone de rochii de mireasă.

„Ariadna”
Dacă încă nu ai purtat aplicații florale și decor tridimensionat, află că brandul „Ariadna” vine cu o colecție de rochii de mireasă decorate cu pene și flori, rochii croite din stofe fine și brodate manual.

„Laveda Bridal” 
„Laveda Bridal” are, în cea mai recentă colecție, rochii cu decolteu la spate și cu detalii gingașe din dantelă.

„Fortuna Sisters”
Confecționează diverse modele de rochii, având ca sursă de inspirație finețea, eleganța și delicatețea gusturilor mireselor. Astfel, puteți găsi rochii de mireasă tip sirenă, rochii tip prințesă și fustă voluminoasă, rochii cu ornamente florale.

„Două inimi”
Salonul vă pune la dispoziție o gamă largă de modele de rochii de mireasă. De la rochii tip prințesă la rochii de mireasă tip Empire, din dantelă, atlaz și alte țesături. Toate rochiile sunt concepute și executate în așa fel pentru a fi ușor ajustate pe mărimile exacte ale mireselor.

„Alina Bradu”
Tot mai solicitate sunt rochiile cu diverse ornamente tradiționale. Brandul „Alina Bradu” confecționează rochii în stil etno, care pot lua locul clasicii rochii de mireasă.

„O’Blanc”
Creatoarea Olga Blanc execută rochii de mireasă în forma literei A, rochii de mireasă stil sirenă, stil imperial și nu doar. Rochiile diferă și în funcție de preferințele mireselor, unele optează pentru rochiile brodate, altele pentru cele puțin mai decoltate.

Autor: Anastasia Florea, stagiară