Chiar dacă nu îți vine să crezi că, Jennifer Aniston tocmai a împlinit 50 de ani și se pare că această vârstă vine cu o veste tare bună pe plan personal. 

Actrița a împlinit 50 de ani și a marcat momentul alături de o mulțime de prieteni, la Sunset Tower Hotel, în Los Angeles, loc care, se spune, oferă cea mai spectaculoasă priveliște asupra orașului și pe care Jennifer îl adoră.

Printre celebritățile invitate s-a aflat și Brad Pitt, cel puțin așa susține presa de peste ocean, care este sigură că misteriosul bărbat cu șapcă este Brad.

Jennifer Aniston și Brad Pitt au fost căsătoriți timp de cinci ani, iar una dintre cauzele despărțirii lor a fost, fără nicio îndoială, Angelina Jolie. Actorul și partenera lui cea sexy din filmul Mr. & Mrs. Smith s-au îndrăgostit nebunește unul de altul, așadar Jennifer i-a redat libertatea lui Brad. După mai bine de 12 ani de relație, doi de mariaj și alți doi de când a intentat divorțul, Pitt, între timp tatăl a șase copii (dintre care 3 biologici), a reluat legătura cu fosta lui soție, Jennifer și, după câte s-a văzut din fotografiile de paparazzi, cei doi sunt în relații cordiale

Nu știm încă dacă Brad și Jennifer au de gând să „reîncălzească ciorba”, dar faptul că actorul a venit la ziua de naștere a primei sale soții înseamnă ceva. Rămâne de văzut dacă cei doi vor fi din nou împreună.

 

Distribuie articolul: