Înainte să fie ceea ce este astăzi, adică unul dintre cei mai de succes actori de la Hollywood, având un Oscar un palmares și o avere estimată la 184 milioane de lire sterline, era doar un tânăr cu aspirații, fără niciun cent în buzunar, energic și chipeș!

Ne povestește asta Sandra Downie-Dunn, o fotografă retrasă, care l-a cunoscut pe Brad Pitt în 1987, pe când acesta avea doar 23 de ani. Cei doi s-au întâlnit la o petrecere dată pentru soap-opera „Dallas”, iar Brad i-a făcut acesteia o impresie foarte bună, fiind un tip modest și, evident, foarte chipeș. ”Era un tip foarte drăguț. Tatăl meu mi-a spus că Pitt îi amintește puțin de Robert Redford și dacă e să devină faimos și-ar dori să facă un film cu el. I-am zis și lui asta. Lui Brad nu-i venea să creadă”, a mărturisit Sandra.

Tot ea e cea care a povestit că Brad avea probleme financiare grave la acea vreme. ”Mi-a spus că îi e foame și că nu are niciun ban – nici măcar 33 de cenți cât costa un hamburger de la McDonald`s”, își amintește Sandra. Patru ani mai târziu, Brad Pitt prindea primul rol important, cel al lui J.D în „Thelma & Louise”, care i-a adus faima mondială.

În anii ce-au urmat, Sandra și Brad au ținut legătura, iar actorul i-a fost subiect principal în mai multe fotografii.

Sursa foto: usmagazine.com

Vezi și: Brad Pitt nu mai dorește până când nicio relație după divorțul cu Angelina Jolie. De ce a luat actorul această decizie

Distribuie articolul: