Despre noțiunea de „InstaGusband” sau „Instagram Husband”, ați mai auzit cu siguranță; acesta desemnând bărbații ale căror iubite și soții îi solicită cu orele pentru a le realiza fotografii perfecte. Acum, acești bărbați își împărtășesc „suferințele” pe o pagină separată de Instagram.

Amuzant sau nu, comunitatea fondată de băieți a fost denumită „Boyfriends Of Instagram” – „Iubiții Instagram-ului”, făcând aluzie la faptul că eroii sunt extrem de solicitați să-și fotografieze iubitele pentru postări virtuale ulterioare. Astăzi, pagina lor este urmărită de peste 36 de mii de internauți și conține deja câteva zeci de postări „flagrante”.

Ooooo gurl, Dat lighting tho 🔥🔥🔥

A post shared by Boyfriends Of Instagram (@boyfriends_of_insta) on

Profilul trădează momente ridicole, în care soții sau iubiții sunt exploatați pentru a face fotografii din zeci și poate chiar sute de încercări.

Dance like nobody is watching 🍑💃🏼

A post shared by Boyfriends Of Instagram (@boyfriends_of_insta) on

Boyfriends Of Instagram este, de fapt, o încercare a participanților de a-și convinge iubitele că viața virtuală nu merită atâtea sacrificii și atâta timp investit în fotografii postate de dragul like-urilor sau comentariilor.

Pozele aparțin unor autori din diferite colțuri ale lumii, dar trădează unul și același mesaj: nu pozele de pe Instagram aduc fericirea în cuplu.

Hashtag-ul #BoyfriendsofInstagram are peste 9000 de utilizări.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: