Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților o grădină zoologică din Marea Britanie va oferi posibilitatea vizitatorilor să boteze…un gândac! Aceștia pot să numească gândacul cu numele fostei lor iubiri, dar se pare că totuși nu toți au rămas încântați de idee. 

Și dacă de Ziua Îndrăgostiților în loc să te gândești la actuala ta iubire, tu încă mai ești cu gândul la fostul tău, o grădină zoologică din Marea Britanie vine la tine cu o soluție neordinară.

Principiul este simplu: îți alegi un gândac și îl numești în cinstea fostului. Pentru această plăcere vizitatorii achită o sumă modestă de 1,70 euro.

Ideea este neobișnuită, dar potrivit centrului, vizitatorii nu trebuie să o facă pentru a se răzbuna ci dimpotrivă pentru a se simți mai bine față de persoana cu care s-au aflat într-o relație și de a avea gânduri mai bune de Ziua Îndrăgostiților. Toți bani colectați vor fi utilizați pentru finanțarea proiecteor din cadrul centrului, iar în schimbul contribuției vizitatorii vor primi un bilet la jumătate de preț pentru a vizita locul.

SURSA

Distribuie articolul: