„Boeing Boeing”, o comedie excepțională, te așteaptă și în luna decembrie la Teatrul fără Nume. Notează data de 6 și 7 decembrie, ora 19:00, pe Sfatul Țării 18. Ne pregătim să ne luăm zborul spre o nouă destinație alături de Bernard și de stewardese frumoase!

Arhitectul Bernard, personajul principal al piesei este un burlac care își trăiește viața în compania a trei stewardese superbe, dar care nu au habar una de cealaltă. Acest lucru este posibil datorită unui mecanism impecabil planificat în baza analizei amănunțite a orarelor de zbor și a iscusinței menajerei sale Berta. Numai că, un nou model de avion Boeing introdus pe piață dă peste cap toate orarele de zbor și aduce împreună în același oraș, iar apoi în aceeași casă, cele 3 logodnice stewardese.

Bernard încearcă să redreseze situația implicându-l pe bunul său prieten de la țară, Robert. Timidul Robert uită însă ce minciuni trebuie să spună și cui, și astfel se iscă o înlănțuire de situații comice care te fac să râzi cu lacrimi și fără să te mai poți opri până la finalul piesei.

Nicu Ţărnă este protagonistul comediei „Boeing, Boeing”, care este cel mai jucat spectacol de teatru în întreaga lume, fiind înregistrat în Cartea Recordurilor.

Bilete de zbor la această comedie le găsiți pe iticket.md și la Casa Teatrului (Sfatul Țării 18).

Distribuie articolul: