Vlada Cotorobai este una dintre câștigătoarele titlului de Digital Ambasador „Din Inimă” și una dintre cele mai urmărite bloggerițe de la noi.
Vlada va fi prezentă la Moldova Fashion Days, dar până atunci ea ne-a expus părerea despre hainele made in Moldova, dar și despre ce înseamnă titlul de Ambasador „Din Inimă.”
                                                                                 (Palton Vistline)
Ce înseamnă pentru tine acest titlu?
Mă bucur sa fac parte din echipa #DinInimă și acest an. Nu e prima data când merg la Moldova Fashion Days, mi se pare ca deja de 3 ani tot particip ca blogger la eveniment. Iar anul ăsta, primind titlul de “Digital ambasador” mi-a demonstrat că munca mea ca influencer este apreciată și urmărită.
                                                                                     (Palton Vistline)
Care sunt atuurile brandurilor autohtone în comparație cu cele străine?
Brandurile noastre autohtone nu pot fi comparate cu cele internaționale, și asta o zic pentru că mai au de lucrat mult la capitolul ăsta. Dar oricum, comparând cu anii precedenți se observa ambiția asta de a dezvolta moda autohtonă. Și asta respect mult, dar totuși le-as sugera să nu plagieze la greu brandurile internaționale.
                                                                               (Pulover Hermina)
 
Ce branduri de la noi îți plac și crezi că ți se potrivesc?
Brandurile locale care mi se potrivesc sunt Raquette, Katea Gri, Vistline și Lavielace. Îmi plac foarte mult grație modelelor pe care le au, stofele care le folosesc și pentru că sunt simple, dar foarte stylish.
                                                                                   (Pulover Hermina)
Ce ai schimba la hainele made in Moldova?
Aș schimba mai mult modul de deservire a clienților, decât însăși hainele. Sunt unele Branduri autohtone care folosesc până acum modele mai învechite ce ține de piese vestimentare și nici măcar nu doresc să vină cu ceva nou, reinventat. Ziceam de politica de deservire a clienților: eu cred că ar trebui să nu facă diferențiere între clienți, toți clienții trebuie tratați egal, indiferent de statutul material pe care îl au.
                                                                                         (Pantaloni Raquette)
Dar și prețurile mi se par exagerate. Îmi pare normal din partea lor, dacă își doresc din răsputeri ca toată lumea să poarte creațiile și să susțină moda autohtonă, și prețurile să corespundă tututror buzunarelor. Și da, brandurile noastre autohtone sunt scumpe.
                                                                               (Pantaloni Raquette)
Sursa foto: Arhiva personală

Distribuie articolul: