Astăzi îți prezentăm a poveste deosebit de frumoasă în campania #Mammamia. Bloggerița Vlada Cotorobai ne-a vorbit despre cea mai bună prietenă a  sa, mama ei. Vlada a fost foarte sinceră și ne-a spus că în adolescență au avut o relație cu năbădăi, dar cred că așa este și normal. Acum Vlada îi este recunoscătoare că datorită ei a devenit omul frumos de astăzi. 

Istoria de astăzi este și mai frumoasă întrucât mama Vladei își sărbătorește ziua de naștere.

Cum este relația cu mama ta acum și cum a fost în adolescență?

„Relația mea cu mama s-a schimbat foarte mult. Dacă în adolescență eram mai rezervată față de ea și îi ascundeam chestiile năstrușnice pe care le făceam ( care cred eu că oricum știa de ele, căci așa e o mamă, știe absolut totul despre copilul ei), acum relația noastră e mai strânsă, mai prietenoasă, pot afirma cu siguranță că este cea mai bună prietenă a mea. Acum îi pot spune absolut orice, pentru că știu că ea îmi dorește tot binele din lume și anume ea mă va susține în orice ce nu aș face. Recunosc, sunt și momente când ne certam, când ne supărăm și când nu ne vorbim – nu poate fi perfect mereu. Dar eu sunt sigură că în timp această relație de fiică și mama va fi mai puternică și vom fi unite ca niciodată.”

Ce ai învățat de la ea?

„Toată educația și cultura care mi-a oferit-o în toți acești 22 de ani, toate sentimentele și emoțiile pe care le trăiesc zilnic sunt toate de la ea. Ea m-a învățat să devin om, să mă formez ca personalitate și bineînțeles m-a învățat să iubesc. M-a învățat să nu atrag atenție la gurile rele, m-a învățat să fiu independentă și curajoasă, m-a învățat să fiu puternică în orice situație. Situații sunt multe în viață și e bine să ai un dascăl potrivit care să te ajute să treci cu brio peste acestea, iar acel dascăl este mama mea.”

 Este un exemplu pentru tine și crezi că i-ai călcat pe urme?

„Pentru fiecare copil, mama reprezintă un exemplu întruchipat. Bineînțeles că fiecare copil este individual dar toate lecțiile de viață sunt învățate de la mama. De aceea cu toții o să le călcăm pe urmă și vom deveni ca ei. Eu nu sunt o excepție.”

Care este cel mai prețios sfat pe care l-ai învățat de la mama ta?

„Să am încredere în mine și să nu uit de unde vin.”

Crezi că mama ta a învățat ceva de la tine?

„Nu știu dacă a învățat ea ceva de la mine, dar știu cu siguranță că se mândrește de mine. Știu că va citi articolul ăsta (mereu le citește pe toate), și vreau să îi spun : „Mulțumesc mama, pentru tot ce ai cultivat în mine, pentru ceea ce sunt în ziua de azi. La mulți ani, mamă! „

Revista Ea.md îi urează La mulți ani și multă sănătate!

Distribuie articolul: