Fomele plus-size și individualitatea stilului sunt încurajate tot mai mult pe podiumuri, iar acest lucru se întâmplă inclusiv grație mesajelor cu care vin liderii de opinie. Mai jos, veți găsi doar câteva dintre blogurile unor oameni care știu să meargă împotriva curentului.

Girl with curvesDoar citind denumirea acestui blog, înțelegi că posesoarea lui este o femeie cu forme, care nu se complexează niciun pic pentru felul în care arată. Se numește Tanesha Awasthi, iar misiunea sa este de a le face pe alte femei să se iubească, așa cum o face ea.

foto: girlwithcurves.com

foto: girlwithcurves.com

StrikeLikeUEste un blog completat în permanență de către o mamă și fiica sa. Și-au propus să le convingă pe femeile lumii că brandurile și trendurile nu sunt cele mai importante lucruri din viață, pentru că stilul personal e cel mai important. Se fotografiază în ținute stilate și încurajează individualitatea femeii.

foto: stylelikeu.com

foto: stylelikeu.com

Curves become her – blogul unei tinere pe nume Olivia. Este energică și nu are forme trase ca prin inel, însă încurajează naturalețea. Este blogger plus-size și are un stil propriu.

foto: curvesbecomeher.wordpress.com

foto: curvesbecomeher.wordpress.com

Bliss BranchEste blogul creat de soții Collin DuPree și Karsyn DuPree, care muncesc la un proiect de fashion. Cei doi iubiți creează ținute stilate, dar care nu corespund tendințelor fashion din comerț. Ei nu încurajează brandurile, ci se bazează pe vintage și originalitate.

20140617-220920-79760513

Distribuie articolul: