Fomele plus-size și individualitatea stilului sunt încurajate tot mai mult pe podiumuri, iar acest lucru se întâmplă inclusiv grație mesajelor cu care vin liderii de opinie. Mai jos, veți găsi alte câteva dintre blogurile unor oameni care știu să meargă împotriva curentului.

Le Blog De Big Beauty – blogul unei tinere pe nume Stéphanie Zwicky, o franțuzoaică cu forme apetisante, care promovează stilul vestimentar plus-size în toată splendoarea lui. Ținutele sale sunt universale, ieftine, originale și stilate în aceași timp.

looks-curvys-de-invierno-soy-curvy-3

 

Profresh Style – blogul plin de umor și fotografii, al unei tinere pe nume Cristina. Bloggerul posedă o garderobă impresionantă, dar ieșită din tiparele revistelor de modă. De aici vine și denumirea originală: Profresh.

image

Gabi Fresh – încă un blog „proaspăt” al unei tinere durdulii, care promovează respectul pentru formele naturale. Gabi și-a elaborat propria linie vestimentară și continuă să scrie și pe blog argumentele sale. Să recunoaștem că e o adevărată fashionistă!

Gabifresh-1

Twee Valley High – blogul unei alte fete pe nume Cristina. Stilul acesteia este vintage, retro, pin-up și carcteristic anilor ’90 în același timp. „Îmi place și port asta, iar restul nu contează”, recunoaște bloggerul care adoră rochiile, fustele, accesoriile și chiar costumele de baie inspirate din deceniile trecute.

Twee-Valley-High-Sourpuss-Clothing-13

Citește și: Bloggeri care te vor inspira să-ți iubești corpul așa cum e. Partea I

Foto: soycurvy.comprofreshstyle.commundofemenino.dosourpussclothing.com

Distribuie articolul: