Campania „Bucuria de a împărți ceva bun” vine în această săptămână să îți aducă o rețetă de pască, pe care blogerița și prezentatoarea Rodica Rusu a deprins-o încă d ela mama sa. Vezi mai jos cum Rodica a preparat aluatul pentru pască, după rețetă de cozonac cu îngrediente de la Dr.Oetker și ce surpriză ți-a pregătit celebrul brand în preajma sărbătorilor de Paște.

Rodica ne dezvăluie în video rețeta și secretele pregătirii aluatului de pască, învățate de la mama sa. Ea recunoaște că a gătit de una singură pentru prima dată pască, de cele mai multe ori ea asistând-o pe mama ei în pregătirile pentru această sărbătoare. De asemenea, Rodica ne-a vorbit despre tradițiile din familia sa și ce le gătește alor casei cu ocazia Paștelui.

Cumpără oricare 5 ingrediente de prăjituri pe același bon fiscal și înscrie numărul acestuia pe www.oetker.md sau trimite-l prin SMS la 1817. Vei intra automat în cursa pentru marele premiu, premiile lunare și premiile săptămânale din Campania „Bucuria de a împărți ceva bun”. Campania se va încheia la data de 30 aprilie 2018!

Marele premiu: o AUTORULOTA, premii lunare: 3 x Kit de camping: cort, saci de dormit, izopren, ladă frigorifică, masă camping, 10 x premii săptămânale: Kit de picnic: coș, pătură, set veselă, termos.

Dr.Oetker vrea să-ți facă primăvara mai frumoasă, iar tu să te bucuri împreună cu familia și prietenii de aceste premii. Toate detaliile sunt aici: www.oetker.md

Vezi și: Mariana Mihăilă a gătit în premieră tort. Vezi rețeta de medovic, preparată cu Dr. Oetker (Video)

P

Distribuie articolul: