Beyonce a născut un băiețel și o fetiță acum o săptămână. Medicii nu vor să îi lase încă acasă, dar nu e nimic grav la mijloc și se așteaptă ca toți trei să fie bine. 

Potrivit reuters.com, duminică, tatăl artistei a postat o poză cu baloane pe Twitter la care a atașat o felicitare digitală care spune: „Ei sunt aici!” Mathew Knowles a lăsat și un mesaj în interior: „La mulți ani gemenilor, cu dragoste Bunicul.” Deocamdată aceasta este unica sursă apropiată familiei care a confirmat în public informația despre naștere. O sursă a declarat pentru revista „People” că „Bey și Jay sunt încântați și au început să împartă vestea cu familia și cei mai apropiați prieteni”, citim pe news.com.au.

d5fb802ed15cb371151f7879b4bfc480

Se pare că Beyonce a născut totuși în spital, deși anterior vehiculau zvonuri că se va întâmpla acasă, unde cuplul ar fi amenajat o maternitate în valoare de 1 milion de lire sterline.

Citiți și: Beyonce și-a amenajat în casă o maternitate în valoare de 1 milion de lire sterline

Beyonce în vârstă de 35 de ani și-a anunțat sarcina pe Instagram în luna februarie. Atunci a descris fotografia astfel: „Noi ne dorim să împărtășim iubirea și fericirea noastră. Am fost binecuvântați dublu.”

 

Distribuie articolul: