Simțul umorului niciodată nu îl lasă acasă! Da, știți deja despre cine este vorba – Dumitru Roman celebrul actor de la Comedy Zebra Show. Mai mulți îl cunosc după pseudonimul Beton, iar într-un interviu exclusivist realizat de Anna Tulgara de la all.in acesta dezvăluie toate secretele cu o doză bună de glumă! 

În timp ce-și punea machiajul pe față a răspuns la una dintre întrebările, care cel mai probabil provoacă interes fanilor îndrăgitului actor de la Comedy Zebra Show. Acesta dă o explicație pentru semnificația pseudonimului „Beton”.

„Beton de fapt este fratele meu, acesta avea un tricou pe care era înscris cuvântul TETON…. Teton, titon, peton, beton. Apoi am apărut și eu, ”malâi a lui beton”, ”beton mladshîi”. De aici și se trage aceast pseudonim”, explică Dumitru.

Pe mulți o să-i uimescă acest lucru, dar Dumitru are profesia de bucătar! Iată că acesta povestește cum de la bucătar a ajuns să lucreze în televiziune.

„Bine, eu nu am document de bucătar, dar fratele meu este bucătar, iar eu am învățat de la el. Când eram pe acasă îl rugam să-mi arate cum să tai, cum să fac asta sau asta. Am lucrat alături de el, eu eram ajutor de bucătar, dar nu primeam salariu doar veneam să-l ajut. Numai pe unde nu am lucrat… la construcții, hamal am fost și chelner tot am fost. Primul proiect la TV a fost ăla cu sauna, iar  în primăvară mi s-a propus să lucrez și la radio”, povestește acesta.

Vedeți în întregime interviul în video de mai jos și luațivă porția de zâmbete pentru azi!

Distribuie articolul: