O săptămână plină de suspans și multe surprize. Asta prezic astrele pentru zilele ce urmează. Horoscopul în detalii, pentru fiecare zodie în parte, îl aflați mai jos.


Berbec

 Dacă în primele zile ale acestei spatamani teai concentrat mai mult pe viaţă ta socială şi profesională, este timpul te axezi mai mult pe viaţa de cuplu şi pe nevoile partenerului tău. Nu e foarte plăcut neglijezi acest aspect din viaţă ta, aşa în weekend pune la cale o cină romantică sau ceva activităţi care  fac plăcere amândurora. Nativele singure se află într-o perioada de tranziţie de la viaţă singuratică la cea de cuplu la început de drum.

Taur

Este o săptămână pe care le-o dedici celor dragi. Dacă până acum ai fost prinsă la birou cu diferite treburi interminabile, acum este cazul te axezi pe viaţă de familie şi pe cea de cuplu. Partenerul tău se va arată dispus colaboreze în vederea readucerii pasiunii în cuplu, iar tu eşti într-o formă de zile mari, ceea ce ajută foarte mult. Nativele singure îşi petrec zilele în compania pritenilor dragi, însă weekend-ul le aşteaptă cu multe surprize plăcute de departe.

Gemeni

Săptămâna debutează cu ceva agitaţie la locul de muncă şi foarte multe sarcini pe cap, însă lucrurile se aşează în timpul săptămânii. Pe final de săptămâna organizezi o masă în familie pentru a petrece timp frumos alături de cei dragi şi pentru a pune la punct câteva planuri de viitor menite  aducă din nou zâmbetul pe buze. Nativele singure sunt surprinse de abordarea directă a unui coleg de birou, dar nu li se pare o idee rea iasă la o cafea.

Rac

Ai tendinţa de a externaliza problemele din cuplu şi de a le pune în cârca partenerului tău, fără vrei te implici în rezolvarea acestora sau fără îţi arăţi deschiderea ai fi dispusă o faci. Poate ar fi bine stai la masă cu partenerul tău şi discutaţi despre lucrurile care  frământă. Dacă totul se rezolvă, weekend-ul poate fi unul minunat. Nativele singure sunt puse pe jar de un fost partener, însă este posibil le placă acest joc al seducţiei.

Leu

Se pare eşti foarte bine dispusă în aceste zile, iar Luna Nouă de marţi te ajută reiei legătura cu rudele din străinătate sau cu prieteni cu care nu ai mai vorbit de ceva timp. În weekend poate pui la cale şi o escapadă în doi, pentru partenerul tău nu se simtă neglijat în favoarea familiei sau a colegilor de birou. Nativele singure sunt înconjurate de oameni frumoşi, iar momentele petrecute lângă aceştia sunt de nepreţuit.

Fecioară

Încerci formezi o echipa cu partenerul tău şi lucraţi împreună, pentru relaţia voastră se îndrepte în direcţia dorită. Este posibil  mai împiedicaţi pe acest drum, însă la final de săptămână o aveţi câteva puncte cheie pe care va axaţi de acum înainte. Duminica poate ieşiţi la un pahar de vorbă cu prietenii apropiaţi. Nativele singure vor îşi clarifice situaţia cu un fost partener, aşa vor avea ceva bătăi de cap zilele următoare.

Balanță

În primele zile ale săptămânii, Luna Nouă îşi bagă codiţă în relaţia de cuplu şi îl determina pe partenerul de viaţă fie uşor individualist şi nu vadă interesul amândurora în ceea ce faceţi. Recomandat ar fi discuţi deschis cu el şi îi spui ai nevoie de implicarea lui, pentru ca lucrurile meargă în direcţia dorită. Cu sigurată va înţelege şi va fi alături de tine aşa cum a făcut-o şi până acum. În weekend nu v-ar strica un plus de relaxare în doi. Nativele singure au planuri mari pe plan personal, aşa nu le stă gândul prea mult la idile şi flirturi care nu duc nicăieri.

Scorpion

Dacă în ultimul timp nu prea ai stat pe acasă şi partenerul se simte uşor neglijat, cele mai bune zile sunt cele de la jumatatea săptămânii. Încearcă petreci mai mult timp cu partenerul tău şi  distraţi împreună aşa cum o făceaţi la început. O va facă bine un pic de relaxere, iar pasiunea o revină în relaţia voastră. În weekend poate daţi o fugă până la mare. Nativele singure sunt în căutarea sufletului pereche, dar acesta pare fie mai aproape decât îşi imaginează ele.

Săgetător

Rutina în cuplu nu este neapărat rea, până când nu se transformă în monotonie. Cumva sunteţi uşor descurajaţi în această perioadă şi un pic apatici, dar cu câteva activităţi distractive în comun, scânteia se reaprinde uşor, iar lucruile revin la normal. În weekend poate reuşiţi petreceţi şi momente ceva mai romantice în doi. Nativele singure ar trebui îşi ia inima în dinţi şi invite în oraş acea persoană specială care le tot umblă prin minte în ultima periadă.

Capricorn

Luna Nouă de marţi îşi spune cuvântul în ceea ce priveşte relaţia de cuplu, aşa ar rebui acorzi o atenţie sporită acestui sector al vieţii tale. Sunt câteva lucruri de îmbunătăţit. Şi nu ar strică le discuţi deschis cu partenerul de cuplu. În weekend poate organizaţi o petrecere la voi acasă şi invitaţi şi membrii familiei pentru a petrece timp frumos împreună. Nativele singure sunt uşor dezamăgite de viaţă lor sentimentală, însă weekend-ul le va schimbă această stare de spirit.

Vărsător

Eşti într-o stare foarte bună zilele acestea, aşa vei face primul pas spre o mai bună relaţionare cu cei dragi, mai ales cu familia parteneurlui. Îţi vor fi apreciate şi recunoscute efortuirle, iar lucrurile vor intra într-o atmosferă tare plăcută pe final de săptămână. În unele cazuri, se aud şi clopote de nuntă, aşa pare o săptămâna promiţătoare. Nativele singure trec printr-o perioadă de regăsire spirituală, aşa planul sentimental pică pe locul doi.

Pești

Tot ce se întâmplă în această săptămâna are legătură cu familia ta, a partenerului, sau cu rudele din străinătate. Vrei reiei legăturile şi le arăţi eşti acolo pentru ei în orice moment, aşa va fi o săptămâna cu o încărcătură emoţională foarte frumoasă. În weekend ar trebui te axezi şi pe relaţia de cuplu. Nativele singure se lasă curtate de către un prieten vechi cu care s-au revăzut de curând.

SURSA

Distribuie articolul: