Deși constituită recent, trupa Art Group BRAVISSIMO, în frunte cu Ion Brătescu, a decis să-și întreacă și el puterile la cel mai cunoscut show de talente vocale din România. Precum se și aștepta, băieții și-au arătat cele mai ascuțite calități vocale și au impresionat frumos nu doar jurații, ci și spectatorii din sală. Mai jos, veți vedea de ce au fost supranumiți „cei 9 magnifici”.

În a doua ediție din sezonul 5 „X Factor România”, Art Group BRAVISSIMO a pregătit o piesă emblematică, evoluând cu single-ul „Vivo per lei”, al lui Andrea Bocelli.

La etapa de prezentare, cei 9 vocaliști au recunoscut că vin din Chișinău și se pot lăuda cu studii muzicale. „De-abia așteptam un grup care cântă pe voci și sper din tot suletul să faceți asta bine”, a recunoscut Ștefan Bănică Jr., înainte de reprezentație.

Încă din primele secunde ale evoluției lor, băieții au stârnit uimire pe fețele celor 3 jurați, care nu se puteau sătura să tot asculte și tot dădeau de înțeles că simțeau fiori în piele. La finalul reprezentanției, cei 9 vocaliști i-au ridicat în picioare pe jurați.

Pentru că au avut o pregătire foarte bună, băieții au fost răsplătiți cu 3 de „DA”.

Ștefan Bănică Jr.: „Sunteți minunați. Nu e niciun secret pentru nimeni. De atâta timp de cât sunt pe scenă, am o slăbiciune la grupurile vocale și ma ales la cele masculine. Excelent armonizat, e nevoie de așa ceva în perioada actuală, în care trăim, e nevoie să ne întoarcem la rădăcini. Primul, cel mai bun semn al vostru a fost pielea mea de găină. Sper să ne revedem și nu numai aici. Răspunul nostru este DA!”

Delia: „A fost spectacolul serii. Excepțional. Senzațional. Eu nu am auzit niciodată voci atât de armonizate, controlate. Se vede că sunteți școliți. Se vede că nu cântați după ureche, știți ce faceți. E foarte bine, e o gură de aer proaspăt pentru X-Factor, credeți-mă. Cine va avea gupurile, anul ăsta, e aranjat.”

Din trupa Art Group BRAVISSIMO fac partem în prezent: Ion Brătescu – (Producător, Bariton) Marcel Roșca – (Tenor) Vitalie Chitoraga – (Tenor), Vitalie RUSU – (Tenor), Nicolae Vascauțan – (Tenor), Constantin Pacatovici – (Bariton), Ghennadi Zavedia – (Bariton), Iurie Maimescu – (Bas) și Andrei Caraman – (Bas). Membrii trupei au vârste cuprinse între 25 și 41 de ani.

Foto: captură video, X Factor

Distribuie articolul: