După succesul pe care l-a avut și continuă să aibă piesa „Fata urbană”, băieții vin cu o continuare a poveștii! Vezi cel mai nou videoclip lansat de cei mai promițători tineri artiști moldoveni ai momentului!

Băieții de la 7 Klase sunt gata să-și ia în spate acordeonul, contrabasul și tobele și să ajungă la “fata care nu-i lăsă în casă”. Noua lor piesă, Fata care nu mă lăsa, este că o declarație de dragoste insistenta pe care cei 5 băieți o fac chiar de 1 martie.

„Piesă rămâne o provocare pentru noi. Nu am avut astfel de experiențe sau aventuri, să fim refuzați să intrăm în casă. De obicei, fetele ne invită, dar aici a trebuit să cântăm și să trăim inversul!”, povestește Cătălin solistul trupei.

Compusă de Iurie Bădicu, piesa nu este o creație întâmplătoare, ci are la bază o poveste din adolescența compozitorului, care a fost invitat de o fată la un ceai, doar că ea s-a răzgândit și nu l-a mai invitat în casă, așa că au stat în fața porții: „Le-am povestit-o la un moment dat băieților și le-a plăcut atât de tare, încât au propus să facem o piesă.”

Cât de curând, băieții vor face o surpriza unei fete frumoase și cunoscute din România, având toate instrumentele muzicale la dispoziție.

Cei cinci băieți s-au remarcat încă de la prima piesă, Fata urbană, pe care au cântat-o live în fața trecătorilor din Centrul Vechi, trei zile la rând.

Sursa video: Youtube.com

Vezi și: Trupa 7 Klase reinventează piesele celebre! Băieții de la Chișinău „vorbesc murdar” în cel mai nou videoclip (Video)