Pe 7 aprilie 2013, cântăreața rusă Janna Friske aducea pe lume un băiețel pe nume Platon. L-a născut la Miami și nici măcar nu intuia că la scurt timp, micuțul avea să rămână doar în grija tatălui. Chiar dacă băiatul nu s-a întâlnit de mult timp cu rudele Jannei, sora cântăreței i-a adresat un mesaj cu ocazia aniversării.

Părinții Jannei Friske, dar și sora Natalia, s-au pregătit de această zi ca de o adevărată sărbătoare, unica lor dorință fiind să-l vadă măcar pe Platon, aflat în prezent în grija tatălui Dmitry Shepelev. În aceste condiții, mătușa i-a adresat piciului un mesaj pe contul său de Instagram:

Iubitul nostru băiețel, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Ești atât de deștept și te iubesc atât de mult. 

Îți mulțumesc, draga mea surioară, pentru acest copil drăgălaș. Platon, să crești sănătos și cuminte. Ascultă de cei mari, învață bine și fii înconjutat doar de oameni buni. Să ai parte de Soare în fiecare zi. Îți urez să ai mulți prieteni și să reții că „tata” (Natasha) te iubește mai mult ca viața”, a scris Natalia Friske, în mesajul său virtual.

Natalia a împărtășit și câteva colaje foto cu nepotul său.

12321405_1155139821171715_6964139730915938141_n

Recent, avocatul familiei Friske a anunțat că ziua de naștere a lui Platon ar putea constui un motiv pentru ca cele două familii să-și uite supărările din trecut și să se reunească pentru a sărbători. Juristul susținea că „negociază” cu Shepelev pentru a crea o atmosferă de sărbătoare micului omagiat. Familia Friske nu l-a văzut pe Platon deja de câteva luni, după o serie de scandaluri legate de custodia asupra copilului.

4j5h6

Foto: Instagram

Distribuie articolul: