A mers la „Românii au Talent” ca să se lanseze și să îl cunoască lumea. El însă este deja cunoscut la el acasă! Tudor Bilețchi, băiatul din Cornești, Ungheni, care a uimit jurații cu vocea sa de fată, cântă acasă muzică populară. A realizat câteva înregistrari cu o orchestră de la noi și are deja câteva clipuri filmate cu o bine-cunoscută televiziune muzicală de la Chișinău.

Update: Tânărul cu voce de fată din Chișinău a întors patru scaune la Vocea României! Adi: „Dacă aș fi știut că ești băiat, nu aș fi apăsat pe buton”

„Flăcăii din sat la noi” este piesa care ne atrage atenția pe Youtube și nu ne așteptăm să auzim o voce atât de suavă, în interpretarea unui băiat. Tudor are 17 ani și studiază la Colegiul de Muzică „Ștefan Neaga” din Chișinău.


Acum doi ani a fost la „Vocea României”

Băiatul și-a încercat talentul și acolo, iar la diverse concursuri de profil din țară are deja zeci de diplome. Părinții îl susțin în tot ceea ce face, iar el vrea să ajungă un artist cu renume. „Mama mereu merge cu mine la fiecare concurs, îmi dă sfaturi și mă încurajează în ceea ce fac. Tatăl meu este profesor de fizică, dar niciodată nu mă impune să aleg un domeniu anume în care să activez. Mai am o soră și un frate, când ne întâlnim de sărbători, toată familia mă roagă să le cânt”, a spus Tudor Bilețchi pentru Acasă în Moldova.

tudor biletchi

„Plopule cu frunza lată” este o altă realizare muzicală a tânărului corneștean, iar laudele despre frumoasa interpretare nu încetează să apară. „Am avut mai multe vizualizări la piese după ce am fost prima oară la emisiune. Corneliu Botgros m-a contactat și din toamnă vom înregistra 2 piese. Este visul meu să cânt cu orschestra „Lautarii”. Îmi doresc să lansez și un album. Mulți mi-au propus să cânt pe la nunți, dar am doar 16 ani și mă bazez acum mai mult pe învățătura. Cele două piese pe care le-am interpretat, le-am înregistrat cu orchestra domnului Eugen Duminică.”, a povestit Tudor Bilețchi, a doua oară invitat la „O Seară perfectă”.

Pentru că la „Românii au talent” a primit trei de DA, îl vom urmări pe Tudor mai departe în competiția de peste Prut, ținându-i pumnii.

tudor biletchi

Crescendo Band

Tânărul a avut și o colaborare mai colorată, cu alți colegi ai săi, alături de care au încercat să transmită muzica fără instrumente. Vedeți mai jos un colind în limba engleză.


Video: Noroc Media

Foto: facebook.com/TudorBiletchi