Ingrediente:

– 2 baghete ( alege baghetele care ar încăpea în cuptorul tău).
– Piept de pui.
– 200 grame de ciuperci șampinioni.
– Roșii.
– Ceapă.
– Verdeață.
– 250 de grame de smântână.
– Cașcaval
– Sare și piper
Mod de preparare:

1. Taie mărunt pieptul de pui, ciupercile și ceapa.

2. Se prăjesc cu ulei vegetal, ingredientele mărunțite până vor fi gata.

3. Se adaugă sare, piper, smântână și se duce până la fierbere.

4. Taie apoi bacheta de-a lungul și scoate miezul.

5. Adaugă în loc de miezul moale, umplutura preparată, apoi se pun baghetele pe o tavă așternută cu o folie metalică, presară cașcaval ras și adaugă felii de roșii, ciuperci și verdeață. Lasă la copt baghetele timp de 20 de minute, la 200 de grade. 3PRc-S_aWmI 4Gy587NYKMs (1)

 

pMymPxpPLLU

aKKM39pgc-w

Distribuie articolul: