Avantajele salonului SPA mobil sunt de neprețuit. Trăim într-o lume modernă cu ritmurile ei accelerate și nu reușim să ajungem, ori de câte ori simțim nevoia, la un salon SPA, pentru a ne relaxa și reîncărca bateriile cu un masaj profesional. Momentele speciale devin tot mai puține în viața noastră. Opriți-vă pentru o clipă din această goană și să savurați momentul – acea stare pe care ne-o oferă o ședință de masaj.

Starea noastră de bine depinde de sănătatea noastră fizică și psihică. Ea este în mâinile noastre, dar și în ale celor mai buni specialiști-maseuri. Ei sunt cei care pot face minuni, în momentul în care corpul nostru ne dă de știre că oboseala și stresul au ajuns la cote maxime. Atunci avem nevoie de o destindere totală, pe care puțini dintre noi pun preț într-o lume atât de alertă.

„Ne-am propus să-i ajutăm pe cei mai ocupați și supraîncărcați dintre noi, care pun accent pe sănătatea lor și a familiilor lor, fie că muncesc la birou sau acasă. Dacă timpul și ritmurile vieții nu ne permit să ajungem la un salon SPA pentru a ne reface puterile, atunci vine salonul la noi”, ne spun cei de la Shiro Massage & SPA.

Puteți beneficia de serviciile Shiro Massage & SPA direct acasă, când găsim o oră liberă și un moment perfect pentru un respiro. Beneficiați de un masaj suedez de relaxare la domiciliu sau un masaj la spate la birou, masaj relaxare la hotel sau oriunde preferați.

„Corpul și mintea noastră ne transmit semnale de alarmă atunci când suntem într-o stare de oboseală cronică, avem o rutină sedentară și stări de spirit schimbătoare, sau chiar afecțiuni fizice serioase. Majoritatea dintre noi, însă, ignoră aceste semnale, iar asta poate avea consecințe grave asupra sănătății. Masajul este mai mult decât o metodă de relaxare. El ne poate ajuta să prevenim o mulțime de afecțiuni ale mușchilor, tendoanelor și oaselor și ne poate fortifica sistemul cardiovascular și cel imunitar. Masajul stimulează toți receptorii și ne tonifică mușchii, ne scapă de stres și oboseală, activează și îmbunătățește circulația sanguină și cea limfatică, elimină toxinele, grăsimile și retenția de apă, ne oxigenează pielea și îi îmbunătățește aspectul”, ne spune Rodica, specialistă-maseuză Shiro Massage & SPA.

„Urmând exemplul țărilor occidentale și obiceiurile bune ale străinilor, după o experiență în domeniul SPA peste hotare, ne-am asumat misiunea de a-i ajuta pe concetățenii noștri, care pun preț pe sănătatea lor, dar care sunt tot mai ocupați și mai antrenați în tot felul de activități. Pentru că merită. Pentru că sănătatea, fizică și psihică, și starea de bine trebuie să devină o prioritate. Și aceasta poate fi menținută inclusiv prin escapadele SPA marca Shiro Massage & SPA, direct acasă sau la birou”, spun cei de la primul salon SPA mobil din Republica Moldova.

P