Campania lansată de EA.md #Cumamnăscut a scos la iveală o mulțime de istorii halucinante, dar și povești mai pozitive când mămicile au fost tratate așa cum se cuvine.

Din această categorie face parte și Victoria Roșca autoarea vlogului „Zâmbărele”. Actrița s-a confesat pe pagina sa de facebook și s-a declarat o norocoasă. Iată mesajul ei:

„Pâsănică azi e ziua mulțumesc-ului. Și tot ca noaptea asta, cu 5 ani în urmă. Am crezut că dau gheaba, când a decis Ovi să vină pe lume. Și după atâtea povești triste și grave, citite pe Facebook în ultima vreme, despre maternitate. Să știți că eu am avut parte de cei mai buni medici, vreo 3 fugeau în jurul meu. Mă mângâiau pe frunte și mă rugau: „hai puișor, hai, încă oleacă.” Tu poți. Și n-am dat bani. Nici medic de înainte nu mi-am luat. Eu de multe ori v-am zis că sunt o norocoasă., dar dacă sincer poate e timpul să învățăm a spune din inimă: mulțumesc. Și nu numai doctorilor, dar oamenilor în general.”

Vezi și: Victoria Roșca, autoarea vlogului „Zâmbărele” vorbește despre bărbatul ei ideal! „L-am găsit, l-am făcut tată. Până ce e totul bine”

Nota redacției: Dacă vrei să ne împărtășești istoria ta despre Cum ai născut în Republica Moldova, dacă vrei ca povestea ta să fie auzită scrie-ne la EA@interakt.md, iar noi o vom publica, cu numele sau sau sub anonimat, așa cum vei prefera. Ne poți mărturisi și istorii pozitive, ne poți spune despre doctorii sau cadrele medicale calificate care ți-au lăsat o impresie bună și crezi că lumea merită să știe despre ei. #Cumamnăscut

Distribuie articolul: