Interpreta Aura este o mămică fericită și împlinită. Gemenele Lori și Bety reprezintă mândria artistei și sunt adevărate domnișoare, la vârsta de 13 ani, având o relație strânsă cu mama lor.

Aura declarase mai demult în presa de la noi că nu și-ar fi imaginat vreodată că va fi mama de fete. Ei bine, Dumnezeu i-a făcut o surpriză de zile mari, dăruindu-i două fete gemene.

Odată cu trecerea timpului Lory și Bety au crescut și s-au transformat în două adolescente educate, inteligente și talentate. Unde mai pui că acestea sunt foarte agere și au moștenit trăsăturile fizice ale părinților.

Și pentru ca sunt firi creative și își adoră mama, fetele nu ezită să îi facă câte o surpriză spontană. De această dată, Bety i-a dăruit un buchet de flori de lilial, care a sensibilizat-o pe artistă.

În culmea fericirii și plăcut surprinsă, Aura a ținut să le împărtășească fanilor, despre această surpriză, distribuind și o fotografie cu buchetul. „Aseară, venind acasă, am găsit acest minunat buchet de liliac. Am fost surprinsă să aflu că aceste minunate flori cu aromă îmbătătoare au fost cumpărate de Beti, la stația de la liceu, special pentru mine, știind cât de mult îmi plac florile de liliac. Totuși am fete mari. A vrut să-mi facă o plăcere, să mă bucure și i-a reușit. Merci mult, fetița mea. Te iubesc!”, a scris Aura pe Facebook.

Citește și: Aura se laudă cu fete mari și cochete! Lori și Beti au împlinit 12 ani și au dat o petrecere în pijamale

Distribuie articolul: