Orice mamă ar fi foarte atentă, dacă ar fi pusă în condiția să aleagă o bonă pentru copilul său. În special au grijă de acest lucru vedetele, care se află în permanență în vizorul presei și riscă de fiecare dată să apară într-o lumină nu tocmai pozitivă. Pentru că au mame celebre, dar grijulii, copiii despre care vă vom povesti mai jos se află în supravegherea bonelor. 

Blue Ivy Carter, fetița interpretei Beyonce și a rapperului Jay-Z, suferă de deficit de atenție. Imediat de cum s-a născut, Blue Ivy a fost obișnuită cu cele circa șase bone angajate de Beyonce. Potrivit revistei In Touch, una dintre bone are doar responsabilitatea ca în fiecare oră, să aibă grijă ca scutecul fetiței să fie schimbat.

Pentru Max și Emme Lopez-Anthony, gemenii lui Jennifer Lopez și ai lui Marc Anthony, identintificarea unei bone a trezit dintotdeuna o adevărată problemă. Asta, pentru că Jennifer este foarte „capricioasă” și are cerințe mari față de pretendente. Bona care are grijă de gemeni trebuie să fie disponibilă 16 ore din 24, șapte zile din săptămână, fără zile de odihnă. Lopez insistă asupra faptului că gemenii săi nu trebuie să apară în public de două ori în aceleași haine și că trebuie să aibă mereu în rezervă un set de haine de marcă. Bona care ar vrea să lucreze acasă la Jennifer Lopez ar trebui să fie absolventă a unei universități prestigioase și să poată preda copiilor cel puțin două limbi străine. În timpul călătoriilor, numărul de bone al gemenilor se mărește, iar patru bone sunt angajate „de rezervă”, în cazul în care cineva se îmbolnăvește. 

Copiii familiei Jolie-Pitt au cel mai mare număr de bone. Familia de vedete cheltuiește lunar circa 20 000 de dolari doar pentru achitarea salariilor celor 6-12 bone (în timpul călătoriilor – câte două pentru fiecare copil). Familia a impus și câteva cerințe: bonele trebuie cunoască cel puțin două limbi străine, inclusiv limba de bază a copilului, dacă acesta este înfiat; trebuie să călătorească mereu cu familia prin Europa și America și să posede specializare pedagogică și medicală. În timpul călătoriilor, copiii nu frecventează școala, iar asta înseamnă că familiei trebuie să li se alăture și trei pedagogi. La educația copiilor se mai alătură și părinții lui Brad Pitt, care insistă să participe la educația nepoților.

Tom Cruise, a fost foarte interesat în primul rând de educația moral-religioasă a fetiței sale, Suri Cruise, de aceea s-a gândit că cel mai bine ar fi ca bonele sale să fie adepte ale scientologiei, la fel ca și el. Potrivit US Weekly, Tom Cruise nu preferă să comunice cu oameni de altă confesiune religioasă decât a sa, iar unul din principiile educației copilului său este să i se permită orice capriciu. Bonele nu au voie să-i spună copilului „Nu”. 

Părinții Prințului George intenționează să angajeze o bonă permanentă după nașterea celui de-al doilea copil. Katherine are grijă ea însăși de George și nu apelează la bonă decât în călătoriile în care este luat și copilul. 

Foto: ELLE

Distribuie articolul: