Dacă pentru unii efortul provocării la verde a fost chinuitor, pentru alții a fost de-a dreptul amuzant și relaxant. Unii au ales verde pentru încondeierea ouălor de Paște, iar alții - adică noi - am sădit copaci și trandafiri pe Strada Florilor. Echipa Daria Room strânge roadele unei provocări de primăvară demnă de tot respectul.

Echipa EA.md și AGORA a demonstrat încă o dată că avem cel mai verde colțișor al biroului. Iar pentru solidarizarea cu natura, am mers cu toții în săptămâna de până la Paște și am plantat copaci și trandafiri pe Strada Florilor din capitală – Strada Florilor va înflori la propriu: Echipele Agora și Ea.md au „sădit oxigen” (FOTO)

Kaufland i-a pus la muncă pe chișinăuieni. Au sădit 5000 de copaci într-o singură zi

verde EA

Echipa emisiunii „Veranda” de la Jurnal TV a înverzit ouă, a pus mai mult verde peste decorul lor și a adus verdele în bucătărie. Fiecare dintre membrii echipei s-a delectat cu mult verde și a provocat, la rândul său, o vedetă de la noi „la verde”.

Cei de la „O seară perfectă” au provocat și ei colegii de breaslă, iar echipa lor s-a delectat cu un cocktail verde după o ședință de „Înverzire” a spațiului de lângă birou. Ca să întărească provocarea, au sădit un copac de magnolie alături de modelul Adela Prisăcari.

adela captura

Cei care au răspuns provocării au fost și echipa revistei „Nunta by Aura”. Aceștia au realizat decoruri verzi și au lansat o promoție pentru cei care își organizează anul acesta nunta.

Provocarea la verde a venit de la Echipa Salonului de estetică Daria Room și continuă să ajungă la alte companii care, la rândul lor, vor aduce primăvara în birourile lor.

Distribuie articolul: