Au anunțat că vor divorța, dar iată că soții Tatum au încă o relație deosebită. Channing și Jenna își doresc să păstreze o legătură bazată pe respect și asta pentru fiica lor în primul rând. 

Zilele trecute, în America, s-a sărbătorit Ziua Mamei, motiv pentru ca Channing Tatum a ținut să-i facă o urare încă-soției sale, actrița Jenna Dewan, dar și tuturor femeilor din lume.

„O zi a mamei fericită, vă doresc tuturor. Jenna, la mulți ani, iubito. Mama, o zi a mamei fericită să ai. Sper că vă bucurați de acest apus. Vă iubesc!”, a spus actorul într-un filmuleț postat pe Instagram.

După cum era de așteptat, fanii au asaltat profilul actorului cu întrebări legate de o posibilă împăcare între el și Jenna Dewan. Întrebările au rămas, însă, fără răspuns, Channing preferând să evite să comenteze într-un fel acest subiect.

Actorii au păstrat o relație de prietenie, așa cum au și anunțat prin comunicatul de presă prin care au spus că divorțează.  La momentul publicării filmulețului, Jenna se afla alături de fiica sa în Los Angeles, acolo unde locuiesc, iar Channing pare să fie într-o vacanță într-o altă țară.

Citește și: Unul dintre cele mai apreciate și frumoase cupluri de la Hollywood își spun adio, după 9 ani de mariaj (Foto)

Distribuie articolul: