După ce a adunat aproape 3 milioane de vizualizări cu piesa „Uite-Uite”, Diana Stoica surprinde din nou. De această dată, tânăra interpretă le-a prezentat fanilor o melodie ce vorbește despre toate fetițele din sat și din oraș. Iată ce ne spune artista despre noua piesă.

„Sinceră să fiu, atunci când s-au născut versurile acestei melodii, eram cu textierul Bogdan Dascăl, spunându-i că îmi doresc ceva mai haios. Așa și a apărut ideea cu fetele de la sat și de la oraș, ne-am dorit un subiect mai deosebit”, declară pentru EA.md Diana Stoica.

Pentru „Butonaș”, tânăra interpretă a filmat și un videoclip, care reprezintă ca imagine un meci de fotbal femenin. Piesa a fost filmată pe stadionul Anenii Noi, alături de regizorul Ion Banaru. Actorii principali sunt: Diana Stoica, Nanu Danu și Anya Țapeș.

„De ce am prezentat această idee printr-un fotbal feminin? În rimul rând pentru că este ceva original, care la sigur nu s-a mai filmat în Republica Moldova și nu în ultimul rând, pentru că aici se accentuează foarte bine emoțiile și calitățile tuturor fetelor. Trebuie să înțelegem că până la urmă toate au un iz al lor care trebuie găsit și atins. Toate cer a fi iubite și curtate doar că fiecare în felul lor. ,,Butonaș” este de fapt acel iz. El trebuie atins”, spune Diana.

Întrebată fiind cum a fost la filmări, aceasta spune că a fost foarte distractiv, în schimb a fost mai dificil pentru echipa de filmări.„O droaie de fete, vă dați seama cât e de dificil să coordonezi procesul. După vreo 2-3 repetiții fetele deja cântau piesa.”

Amintim că Diana Stoica s-a făcut remarcată în industria muzicală datorită piesei „Muzica răsună” – o semnătură a rapperului Kapushon. „Butonaș” este ce-a dea patra melodie pe care o lansează. Tânăra în vârstă de 21 de ani nu se oprește aici, iar planurile sale de viitor sunt pentru alte melodii de suflet, dar și producții video de calitate.

,,Dragii și dragele mele, fiți încrezuți în voi și iubiți-vă din plin, indiferent de unde sunteți, statut, naționalitate sau rasă. Eu vă iubesc pe toți în parte, voi sunteți hrană mea spirituală.”

Sursa foto: Arhivă personală