Emoții mari pentru trupa DoReDoS! După semifinalele care au avut loc pe 8 și pe 10 mai, Republica Moldova s-a calificat în finală, iar astăzi va evolua cu numărul 19, pe scena imensă de la Lisabona, Portugalia.

Cu această ocazie, copleșiți de emoții, dar și înarmați cu mult curaj și ambiții, baieții de la DoReDoS au ținut să le transmită fanilor un mesaj de mulțumire, dar și un îndemn să-i voteze diseară, când se va desfășura marea finală. Aceștia au distribuit un video pe pagina lor de Instagram.

Astăzi este cred că cea mai importantă zi din viața noastră, este marea finală a concursului Eurovision 2018. Fiți alături de noi la ora 22:00 și VOTAȚI numărul 19. TeleVOTINGUL va începe după prestația ultimului participant. Cei din Moldova nu ne pot vota, dar ne pot ajuta rudele și prietenii voștri de peste hotare. De pe un număr puteți vota de 20 de ori! Inclusiv ne puteți vota prin aplicația EUROVISION APP. Numai împreuna putem aduce victoria acasă! @fkirkorov @oikotimes @wiwibloggs @esckaz @eurovision @esc_ru @eurovision.arm.family @kartina.tv @eurovision._.romania @protv_romania @marinadjundiet @sergiu_mita_doredos @eugeniuandrianov @dsergheev @saralilarsson @_vecherskiy_kos @erikhoiby @lukavanya #doredos #moldova #myluckyday #eurovision2018 #number19 #winner #newwave

O postare distribuită de DoReDoS (@doredos_official) pe

Amintim că Moldova a avut o prestație glorioasă în semifinala din 10 mai și a trecut în finală alături de alte nouă țări. Romania și Rusia nu au trecut în finală.

Citește și: România nu s-a calificat în finala Eurovision 2018! Dan Negru: „Diferența stă în respect”

Distribuie articolul: