După ce au apărut noi fotografii din vacanța celebrului model Cara Delevingne și iubita acesteia Ashley Benson, în mediul online au început să se discute despre eventuala logodnă a acestora. Internauții au observat un detaliu care le-ar fi dat de gol și care vorbește despre faptul că relația dintre cele două a ajuns la un alt nivel. 

Publicul a atras atenția asupra faptului că fetele poartă pe degetele inelare modele identice de inele, iar asta a dus la gândul că vizita lor în Saint -Tropez nu a fost un simplu concediu, dar mai degrabă un loc potrivit, în care să se logodească.

„Ashley și Cara ar putea fi logodite…”

„Cara și Ashley s-au logodit, sunt atât de fericită pentru ele! Merită pe deplin să fie fericite!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Ieri fetele au sărbătorit acest eveniment important din viața lor într-un club de noapte.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

I don’t care. I love it. @caradelevingne @ashleybenson in Saint Tropez #caradelevingne #ashleybenson #CASHLEY #ABCD

O postare distribuită de Cashley ABCD (@cashleyabcd) pe

Nici una dintre acestea nu au confirmat sau infirmat zvonurile și nici nu au oferit niciun soi de informație despre logodnă. Cel mai probabil fetele încă nu sunt pregătite să se împartă cu o noutate atât de importantă pentru ele.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#PRIDE 🌈❤️😍🌈❤️😍 @ashleybenson

O postare distribuită de Cara Delevingne (@caradelevingne) pe

Relația acestora durează de un an, iar despre aceasta cunosc și familiile fetelor – lucru care vorbește despre nivelul de seriozitatea dintre acestea două. Cu toate acestea, atât timp cât nici una dintre ele nu și-au confirmat logodna această versiune nu poate fi considerată drept una definitivă.

Distribuie articolul: