Seara zilei de 5 ianuarie a fost marcată de poetesa Corina Bezdîga cum nu se poate mai frumos: muzică lină, băuturi fine, bărbați la patru ace și femei dezgolite frumos - un eveniment sexy în care autoarea a făcut publică imaginea și titlul celei de-a doua cărți pe care o va lansa.

Diana și Marco Ballerini, eroi de copertă pentru o carte cu tentă erotică! Vezi Imagini EXCLUSIVE

corina-carte-1

Ei sunt fericiții aleși de Corina pentru a fi imaginea cărții, iar felul în care aceștia au pozat denotă multă dragoste și mister. „Ei reprezintă genul de cuplu care se va regăsi în cartea mea. Povestea lor este extrem de frumos creionată de ei și de viață încât îi invidiez. Bineînțeles, în sensul frumos al cuvântului. Din păcate, însă personajele din cartea mea termină altfel relația lor. Chiar și așa, nu am crezut că altcineva ar putea reda mai bine mesajul cărții decât familia Ballerini”, a declarat pentru EA.md Corina Bezdîga înainte de evenimentul „Dezastru color”.

Mai multe persoane publice, interpreți și oameni de afaceri de la noi au ținut să fie prezenți la eveniment, chit că, imediat după miezul nopții, au avut cu toții încă un prilej frumos de a o felicita pe autoare – pe 6 ianuarie este ziua ei de naștere. Doina Sulac, Mariana Mihăilă, jurnalista Dorina Gherganov, dar și alți prieteni apropiați poetei au venit să împărtășească bucuria unei zile pline de semnificații.

corina-8

„Tandem” – astfel se va numi viitoarea carte a autoarei, pe care a promis-o publicului cât se poate de curând. Surpriza mare este că, după un volum de poezie, Corina Bezdîga va aduce un roman de dragoste. „Viitoarea carte este un roman despre trădare, prietenie, dragoste imposibilă. Vreau ca lumea, după ce va citi creaţiile mele, să tragă anumite concluzii şi învăţături.” Corina a avut parte de o seară foarte emoționantă, întrucât toată lumea care a venit i-a urat multă inspirație, dar și „La mulți ani”!

corina-5

Foto: Facebook.com/Corina.Bezdîga