Se pară că Simone Johnson a fost inspirată de tatăl ei celebru și a început să se ocupe cu wrestling-ul, sportul care l-a făcut celebru pe Dwayne Johnson.

În vârstă de 18 ani, Simone Johnson calcă pe urmele tatălui ei, care are o carieră impresionantă în wrestling. Reprezentanții WWE au anunțat că fiica cea mare a lui „The Rock” a început antrenamentele la WWE Performance Center din Orlando.

„Înseamnă enorm pentru mine. Să știu că familia mea are o legătură atât de personală cu wrestling-ul este chiar special și mă simt recunoscător că am această oportunitate, nu doar să lupt, ci și să duc mai departe această moștenire”, a spus Simone Johnson pentru WWE.

Dacă se va ține de acest sport, Simone ar fi a patra generație de luptători din familia Johnson, după străbunicul ei, „High Chief” Pater Maivia, bunicul Rocky „Soul Man” Johnson și tatăl ei, Dwayne „The Rock” Johnson.

Într-o postare pe Instagram, Simone și-a exprimat satisfacția pentru că a ales acest drum.

„Acelei fetițe care s-a îndrăgostit de wrestling și a zis aceasta va fi viața mea într-o zi, îi spun: asta e pentru tine. Sunt smerită, recunoscătoare și gata de treabă. Să facem asta!”, a scris Simone.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

To the little girl who fell in love with wrestling & said “this will be my life one day”, this is for you. I’m humbled, grateful & ready to work. Let’s do this. @wwe @wwenxt

Публикация от 𝖘𝖎𝖒𝖔𝖓𝖊 (@simonegjohnson)

Simone este fiica lui Dwayne din relația cu prima soție, Danny Garcia. În vârstă de 51 de ani, mama ei este producător de film.

SURSA

Distribuie articolul: