În sezonul primăvară-vară 2015 se conturează o tendință de bază – „all white”! Albul este vedeta consacrată a acestei primăveri și veri, regina incoronată a modei. Propunerile caselor de modă și ale brandurilor internaționale se învârt în jurul aceluiași concept simplu: Alb! Alb! Alb! – în diferite ținute.

Iubitoarele de modă de pe catwalk-urile celor mai mari prezentări de modă, de la colecțiile celor mai populare branduri, vă semnalizează o tendință în materie de modă, un must-have al sezonului: culoarea alb!

1

2

Însă, cel mai important – alb din cap până în picioare – de la pălărie / șapcă, pantaloni și până la încălțăminte. Albul pe ici pe colo inserat în outfit-urile cotidiene sunt foarte întrebate, însă a fi total în tendința de sezon, înseamnă să te conformezi și să alcătuiești o ținută „all white”.

3

4

Propunerile de stilizare sunt simple în materie de stil și ușor de realizat: topul „basic alb” preferat – ceea ce există deja în garderoba oricăruia dintre noi, pantaloni albi sau denim alb și o pereche de balerini, sandale sau sneakers.

5

6

Piesele cheie pentru ținutele „all white” în diferite stiluri vestimentare sunt: tricoul basic, bluză transparentă din voal, vesta biker, geaca din piele, blugii albi, colanții albi, fusta denim, pantalonii scurți din denim, rochiile cu dantelă, salopetele, gențile plic, sandalele cu toc, balerinii sau sneaker-șii.

7

8

Dacă te regăsești în aceste ținute, îndrăznește să le porți, pentru că sunt la modă și pentru că te fac cu adevărat feminină și chiar te „împrospătează”, ne sugerează urban.ro.

Distribuie articolul: