Jennifer Lopez este femeia ideală. Cu o carieră de succes, doi copii minunați, un iubit celebru, o avere impresionantă și cu un trup tras prin inel, diva latino are toate calitățile care o plasează în topul celor mai sexy vedete din lume.

Are 48 de ani și arată de parcă ar fi sculptată, fără vreun semn de îmbătrânire, cu o piele fină și un trup tonifiat. Jennifer Lopez este o împătimită a sportului, iar mișcările lascive de pe scenă ascund în spate multe ore de muncă în sala de dans. Trebuie să recunoaște, rezultatele sunt pe măsură, iar un trup subțire cu muncă se ține. Cântăreața s-a fotografiat în echipament sportiv, mai exact într-o pereche de colanți și o bustieră super mulată, iar imaginile au devenit imediat virale.

J. Lo și-a lăsat abdomenul cu pătrățele la vedere, dar și mâinile tonifiate, însă toți fanii de pe rețelele de socializare i-au admirat bustul impresionant. Fotografiile au strâns aproape 2 milioane de like-uri în doar câteva ore, semn că prieteni virtuali adoră ipostazele cu Jennifer înainte de a ajunge în sala de sport. Ne-o și imaginăm pe Jennifer trăgând din greu de „fiare” și chiar așteptăm un selfie cu ea extenuată, după antrenament.

Vezi și: Nu e o păpușă, e Jennifer Lopez! Vedeta a bifat o apariție de milioane (Foto)

Distribuie articolul: