Vă mărturiseam, anterior, că modelul plus-size Tess Holliday va deveni mămică pentru a doua oară! Vedeta de 30 de ani a recunoscut că este însărcinată pentru a doua oară, iar spre sfârșit de martie, sarcina e vizibilă deja cu ochiul liber.

Modelul plus-size Tess Holliday este în așteptarea unui copil

Tess Holliday și logodnicul său australian Nick Holliday vor deveni părinți în scurt timp, iar burtica supermodelului e deja destul de vizibilă. Modelul cântărește 155 de kilograme și urmează să nască la început de vară, deci se află la sfârșitul celui de-al doilea trimestru de sarcină.

Nearly 4 years of having @nickhollidayco in my life, & I wouldn’t have it any other way We’ve been through so much, especially the past year & each day he amazes me

Фото опубликовано Plus Model | Mom | Feminist (@tessholliday)

Necătând la termenul sarcinii și la faptul că se deplasează mai greu, Tess nu intenționează să iasă în concediu, iar fotografiile sale virtuale trădează continuarea colaborărilor cu branduri vestimentare. Zilele trecute, vedeta a pozat în costum de baie, afișându-și burtica în fotografii:

Am probat pelerina vintage de la Versace. Prefer să fiu o graviduță glam”, comunica gravida.

 

  Finally got to wear my vintage wrap made by a Versacé couturier Pregnancy glam because I can ✨ #effyourbeautystandards   Фото опубликовано Plus Model | Mom | Feminist (@tessholliday)

În ciuda comentariilor răutăcioase, modelul XXL preferă să rămână fidelă credinței că trebuie să ne iubim corpul așa cum ni l-a dat natura:

„De fiecare dată când mă uit la burtica mea, îmi amintesc cât de uimitor este corpul meu. Chiar dacă am mai avut un copil înainte, nu m-am iubit în întregime. Deci de acum, fiecare lovitură este incredibilă pentru mine. Mi-a fost rușine în mod constant și am fost criticată pentru forma corpului, dar problema nu stă în dimensiuni, ci în incapacitatea de a înțelege că frumusețea altora nu vine pre-ambalată într-o singură dimensiune. Simt că mica viață care crește în mine mă îmbrățișează și mă iubește.”

Foto: Instagram

Distribuie articolul: