Una din marile plăceri ale vieții este, desigur, călătoria! Tânăra pe care o veți cunoaște mai jos a fost privilegiată cu o activitate care îi permite să descopere destinații de vis, cu o faună văzută doar prin cărți și filme. Fotografiile pe care le publică pe Instagram au stârnit adevărate valuri de admirație și au făcut-o cunoscută în presa internațională.

Ea este Sarah Kohan –  studentă la avocatură, care a obținut popularitate pe internet grație pasiunii sale de a călători prin întreaga lume și a poza alături de balene cu cocoașă, rechini, porci și alte vietăți descoperite în natură. Adoră să interacționeze cu animalele!

In my happy place 🦈✨🙌🏽 @oneoceandiving

A post shared by SARAH KOHAN 🌙 (@moonstrucktraveller) on

Australianca de 22 de ani are peste 318 mii de fani virtuali, iar popularitatea sa este în creștere după ce a devenit absolventa unui schimb de între studenții universităților Harvard și Columbia. Această practică i-a deschis larg ușile spre a călători în cele mai râvnite destinații ale lumii.

Frumoasa australiancă îi cucerește pe internauți nu doar prin curaj și peisaje incredibile, ci în primul rând prin corpul său bine lucrat.

https://www.instagram.com/p/BP5o9l5jWAj/?taken-by=moonstrucktraveller

În iunie, urmează să absolve Universitatea Notre Dame și să se angajeze la Curtea Penală Internațională din Olanda. Până atunci, se bucură de fauna pe care o descoperă peste tot în lume. Admirați-o!

Foto: instagram.com/moonstrucktraveller

Distribuie articolul: