Ne atrag mereu femeile care știu să se diferențieze frumos. Este și cazul unei tinere din SUA, pe nume Evangelina Dubinetsky, care cucerește internauții cu imaginea sa adorabilă!

Faceți cunoștință cu Evangelina Dubinetsky – o fată din statul american Sacramento, care a devenit sursă de inspirație pentru mai bine de 23 de mii de internaute înregistrate în rețeaua Instagram. Tânăra afișează o imagine senzațională, cartea sa de vizită fiind podoaba capilară. Și-a vopsit părul gri, iar hairstyle-urile pe care le testează zi de zi dovedesc din plin că această nuanță de vopsea e actuală la orice vârstă.

Casual kind of day. Top and shorts from @uptownamerican

A post shared by evangelina dubinetsky 🇺🇦 (@okevaaa) on

Evangelina muncește mult asupra felului în care arată, iar asta se vede cu ochiul liber și în relieful corpului său.

Tânăra trăiește o frumoasă poveste de iubire și a ales să studieze Industria Constructoare de Mașini la California State University, Sacramento. În prezent, muncește în calitate de Product Development și face studii de masterat la Inginerie Mecanică.

14680786_10210216294231458_5453539429813184486_n

Pare ciudat, dar Evangelina e interesată de proiectare și dezvoltarea sistemelor dinamice și de control în structura aeronavelor. Acum, scopul său este o carieră la NASA, apoi – o escapadă în Cosmos!

Admirați-o:

Foto: Instagram

Distribuie articolul: