Nicio dramă nu are putere în fața unei femei. O demonstrează din plin și Rowena Anne Wood - o tânără mămică din orașul englez Uckfield. Își crește de una singură gemenii, muncește și demonstrează o transformare incredibilă după aducerea pe lume a copiilor.

13903209_10205702150228064_3326295975041764100_n

Pe Rowena Anne Wood o găsești lesne pe Instagram. Tânăra de 26 de ani are o pagină apreciată de peste 32 de mii de internauți care se inspiră cu regularitate din curajul, frumusețea și forța sa de spirit. Mama educă deja de 2 ani un băiat și o fetiță, iar în acest răstimp a reușit să-și remodeleze un corp de milioane.

When you steal your niece for the day! Being an active mumma I decided to take my twins out for a walk and borrowed @primrose_and_i to get the extra burn on the legs by walking lunging with the pram! ❤@fit_moms_of_ig @proteindynamix#thismumdoes

A post shared by Rolo Wood (@fitnessmummyrolo) on

Fiecare mămică va confirma că după sarcină, corpul său nu va mai fi niciodată la fel, mai ales abdomenul. Imaginați-vă însă cum se transformă burtica unei mămici care a născut gemeni.

Rowena Anne Wood recunoaște că a pățit exact ca restul femeilor, însă activitatea fizică este cea care a ajutat-o să obțină o formă fizică de toată lauda.

Nu, organismul nu mai e niciodată așa cum a fost, dar este în regulă! Am doi gemeni sănătoși fericiți și mă simt binecuvântată. După ce am născut, nu m-am gândit că-mi voi mai reveni. Am avut depresie post-natală și am suferit de anxietate. Dar după o lungă confruntare, am ajuns acolo unde mi-am dorit. Mi-a fost de ajuns un singur an. Ceea ce mănânc, alături de suplimentele pe care le iau zi de zi, mă ajută să obțin un corp mai ferm și mai suplu zi de zi. E suficient să vă doriți, ca să obțineți un lucru; altfel veți găsi mereu o scuză. Drumul meu nu a fost ușor, dar vreau să asigur mamele că se poate. Fitness-ul m-a ajutat nu doar fizic, ci ci și mental”, susține eroina.

Simple but fun abs home work out with my little boy today! 💪❤️

A post shared by Rolo Wood (@fitnessmummyrolo) on

Admirați și voi transformarea ei.

Foto: instagram.com/x_miss_fitness_mummy_rolo_x

Distribuie articolul: