Multă lume aștepta ca Anna Ciobanu să se afirme în muzică, implorâd-o să nu renunțe la originalitate și să fie ea însăși, atunci când cântă. Deși nu a luat niciodată lecții de canto, iar facultatea la care s-a înscris este de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Anna pășește cu încredere în industrie. A realizat câteva cover-uri pentru piese arhicunoscute, iar felul în care cântă „Chandelier”, de Sia, a ajuns la inimile a mii de utilizatori de Faceebook.

Recunoaște că nu a vrut să încarce acest cover în mediul virtual, dar la insistența unei prietene, a lăsat modestia la o parte și a decis să arate că muzica a ales-o pe ea, nu invers.

Ceea ce veți vedea mai jos este un cover realizat prin aplicația Smule, prin care oricine dorește și de oriunde se află, poate realiza duete virtuale.

„Sunt puține piesele în care mă regăsesc. Această versiune a piesei „Chandelier” este una din ele… am simțit-o încă de la primele note. Îmi plac interpretările originale, acestea ne individualizează într-o oarecare măsură.

Referitor la partener, nu ne cunoaștem. Cred că oricine, din orice colț al lumii, poate folosi aplicația Smule. Ne-am oferit șansa unul altuia. Iar rezultatul, în urma feedback-ului, a fost unul pe măsură. Nu m-am așteptat la atât de multe aprecieri, gânduri și încurajări din partea oamenilor. Le mulțumesc din suflet, ei sunt cei care mă fac să cred în potențialul meu”, a mărturisit Anna, într-un interviu acordat revistei noastre.

Fără lecții de canto și școli de muzică! O tânără din Glodeni cucerește internauții cu vocea sa angelică (VIDEO)

Savurați și voi acest cover:

M-am gândit mult daca să-l postez pentru că există mici greșeli, dar până la urmă imperfect e mai frumos decât perfect!😘 Sper sa va placă, cred că știți deja procedura 😂 Ascultați în căști pentru un sunet mai bun😘

Posted by Ciobanu Anna on 19 Martie 2017

Foto: captură video