Ne-am obișnuit cu ardeii umpluți cu orez și carne, morcov și ceapă, condimente și sos de roșii. Ei bine, există și alte posibilități, rețete pentru o umplutură delicioasă. Vă recomandăm o rețetă ușoară, perfectă pentru un aperitiv rapid de facut: Ardei copți umpluți cu cremă de branză, nuci și busuioc.

Ingrediente necesare:

  • 4 ardei capia
  • 1 cutie cremă de brânză (brandul preferat)
  • o mână de nuci
  • citeva frunzulite de busuioc
  • 1 linguriță de ulei de masline
  • sare de mare, piper proaspăt măcinat

Iată cum preparați:

  1. Coace ardeiul și curăță-l, tăindu-i cotorul.
  2. Mestecă crema de brânză cu nucile și busuiocul. Condimentează crema cu sare și piper.
  3. Desfă ardeiul, pune crema mixată și apoi rulează.
  4. Așează ardeiul pe o farfurie și pune pe deasupra nuci și frunzulițe de busuioc. Stropește cu puțin ulei de măsline și cremă balsamică.

Iese un aperitiv de efect și foarte gusots. Se poate servi cu pâine prăjită! SURSA

Distribuie articolul: