Se pare ca celebrul hit „Aprinde Scânteia” al lui Smiley a fost compus de el, alături de echipa sa chiar la Chișinău. Despre asta artistul a povestit chiar de pe scenă, in cadrul concertului cu același nume – primul din 2019, ținut de artistul român în Republica Moldova.

Smiley a onorat publicul ieșind pe scenă și cu drapelul statului nostru și aducând cele mai tari piese ale sale într-un concert extraordinar. Publicul a cântat alături de artist la fiecare melodie, a dansat și a făcut atmosferă chiar de ziua îndrăgostiților, cu luminițe în mâini.

Întrebat cum anume a creat piesa, Smile a spus: „Este ceva în aer, nu pot să vă zic de unde vine treaba asta. Aveam și noi nevoie de o motivație să trecem la o nouă etapă, să ne punem obiective noi. La fel ca orice om ne simțim și noi bombardați de informații, știri, trenduri… Este o piesa „statement” despre faptul că noi vrem să transmitem emoții, stări și mesaje, iar Chișinăul și faptul că eram într-un loc unde nu ne deranja nimeni ne-a făcut să creăm această poveste cu „Aprinde Scânteia””, a spus artistul pentru EA.md.

Vom reveni cu o galerie foto unică de la concert.

Distribuie articolul: