Era ora 4 dimineața când Tatiana a decis să-și împărtășe trăirile cu prietenii săi, măcar și virtual. Ea este internată la Spitalul Clinic de Boli Contagioase din Chișinău, mama ei, de asemenea diagnosticată cu Covid-19, este internată în altă parte în stare gravă. Femeia vine cu un apel pentru toți. 

Mesajul postat pe rețelele sociale de Tatiana a sensibilizat mii de oameni. Iată ce a dezvăluit aceasta în dimineața zilei de 1 aprilie.

„Coronavirus mi-a schimbat viața!

Dragii mei prieteni, cunoscuți, rude… Sunteți mulți, iar eu vreau să vin cu un mesaj către Dvs! Vreau să fiu înțeleasă corect!

E ora 4.20 și eu nu mai dorm, privesc în tavanul spitalului care îmi va fi casă pentru nu știu cât timp. Am stat mult și m-am gândit ce să scriu și cum să scriu. S-a năpustit acest virus și asupra mea, și a lovit în cel mai drag om al vieții mele – MAMA mea, Îngerul meu, suntem ambele confirmate cu covid-19!

Sunt închisă, sunt izolată nu pot să fiu lângă mama mea, pe care în 3 zile pur și simplu a secerat-o(starea extrem de gravă) acest Covid-19, iar eu stau în alt spital, unde sunt supusă tratamentului, iar tatăl meu așteaptă rezultatul testului!

Oameni buni, vreau să fac apel pentru toți cei din lista mea de prieteni, spuneți și voi la rindul vostru celor dragi, celor apropiați să stea acasă. Nu mai riscați sănătatea voastră și celor dragi pentru nimic în lumea asta!🆘

O rugaminte, una mică doar și vă îndemn pe fiecare dintre voi, măcar o clipă, să îi transmiteți Mamei un gând pozitiv, însoțit de energie pozitivă! Medicii se luptă pentru ea fiecare secundă. E lupta contra cronometru și luptă cu inamicul necunoscut întreg sistemul medical global!

Vă implor să fiți vigilenți la maxim, nu mai contează nimic la moment (că ești sarac sau esti bogat). Virusul nu alege… toți suntem pe aceeași linie!

Vă doresc sănătate tuturor! #statiacasa”, încheie Tatiana.

Ulterior femeia a mai făcut o postare în care le-a mulțumit tuturor pentru gândurile bune. Confirmând că și tatălui ei, i-a fost pus același diagnostic.

Noi îi dorim sănătate Tatianei și familiei sale!

Până în prezent, în Republica Moldova au fost confirmate 423 de cazuri de infectare cu Covid-19.

Aveți grijă de voi și de cei apropiați. Respectați recomandările specialiștilor, autoizolați-vă, păstrați distanța socială și spălați-vă cât mai des pe mâini chiar dacă nu ieșiți din casă!

Sursa: Facebook.com