„Women’s Day in Chișinău” a anunțat a a III-a ediție, una desfășurată pe 29 aprilie, în stil italian. Pe lângă invitații de marcă ai evenimentului, în cadrul acestuia va vorbi și fondatoarea comunității Women Adventure - antreprenoarea Irina Miloș Ciurea.

Women Adventure anunță a III-a ediție „Women’s Days”, în spirit italian. Printre speakeri este și Ambasadoarea Italiei la Chișinău

Irina, spune-ne te rog ce greșeli consideri că ai făcut în carieră și cum ai reușit să treci peste ele?

Atâta timp cât luăm decizii, încercam să schimbăm ceva în viața sau activitatea noastră, deja nu mai greșim. Greșesc doar cei care nu au inițiativă și își trăiesc viața doar de dragul vieții. Noi putem lua DECIZII GREȘITE, care într-un final să ne aducă alte rezultate, dar și ele sunt EXPERIENȚE. Niciodată nu am făcut ce nu mă reprezintă și din acest motiv, câțiva ani la rând, am schimbat diverse domenii de activitate, care nu prea aveau tangențe între ele. Am ajuns de multe ori să fiu acuzată că sunt nehotărâtă… Eu cred că un antreprenor bun trebuie să fie universal, să cunoască câte puțin din diferite domenii și desigur – să fie cel mai bun în domeniul său de bază. E foarte fain să ai posibilitatea să experimentezi, pentru că noi avem foarte multe lacune profesionale, care sunt compensate în timp prin practicile din diverse activități. Și acum învăț, dar deja pot spune că mi-am acoperit anumite goluri informaționale.

irina milos 2

Pot spune despre cele 5 reguli pe care le încalc cu regularitate în activitatea mea:

Curajul de a experimenta se mărginește de multe ori cu nebunia. Am o puternică tentație să reinventez roata;
Îmi plac provocările, pentru că ele îmi oferă oportunitatea să mă autocunosc;
Experimentez, greșesc și o iau de la capăt – pot spune că de fiecare dată reușesc să descopăr noi metode de a greși, până reușesc să-mi ating scopul;
Nu fac calcule procentuale și nu încerc să identific rata eșecului, atunci când generez o idee sau un proiect. Cred cu toate celule corpului meu în idei, iar toate impedimentele care ar putea apărea le percep doar ca pe probleme tehnice;
Nu mă las descurajată de alte persoane și mă încăpățânez să demonstrez că am dreptate;
Am o calitate pe care îl numesc un dar – sunt foarte pozitivă. Atunci când cad și mă simt zdrobită, îmi iau ceașca de cafea și merg mai departe.

Pentru mai multe detalii, accesează linkul: events.travelpoint.md sau pagina evenimentului

irina milos 4

Cine este persoană care te-a ajutat și te-a influențat la un moment decisiv în carieră ta?

irina milos 3Pentru că pun un mare accent pe detalii și relaționarea cu clienții noștri, în permanență trec prin „momente decisive în activitatea mea”. Toate persoanele care mă înconjoară sunt cei care mă influențează și mă ajută să iau decizii corecte.

Ce ai vrea să afle sau să deprindă nou femeile de la tine la această ediție Women’s Day în Chișinău?

Proiectul Women Adventure Moldova este primul meu aport în schimbarea fundamentală a comunității femeilor din R. Moldova. Îmi doresc că WAM să devină comunitatea femeilor, care au curajul să rămână aici în țara pentru a crea ceva frumos și să contribuie la dezvoltarea țării. Primele activități pe care le organizăm sunt seriile de seminare și workshop-uri motivaționale, la care invităm femei de succes, de aici, din țară. Dacă ele au reușit, de ce nu putem și noi? Sunt sigură că o să apăra tot genul de comentarii, care vor pune la dubiu rezultatele succesului speakerilor noștri. Dar vreau să vă spun un lucru important: aceste Doamne chiar muncesc mult și sacrifică cu familiile și copii lor, creând locuri noi de muncă și aducând schimbări în societatea noastră.

Irina milos 1

Femeia este coloană vertebrală a unei familii și a întregii societăți. Lăsând la o parte aspectul religios, eu consider că femeia este începutul începutului. „Women’s Day în Chișinău” este doar un eveniment în cadrul proiectului WAM. La acest eveniment eu am să încerc să comunic și să conving despre importanța și necesitatea mișcării pe care am pornit-o în luna noiembrie 2016, împreună cu echipă WAM și despre beneficiile pe care le poți obține, aderând la asociația noastră.

Pentru mai multe detalii, accesează linkul: events.travelpoint.md sau pagina evenimentului

Distribuie articolul: