Anne Hathaway, a fost surprinsă de paparazzi, în timp ce se plimba cu familia. De data aceasta, apariția actriței este însoțită și de bebelușul nou născut. Cum arată proaspăta mămică, vezi mai jos.

Știrile despre faptul că actrița Anne Hathaway este însărcinată cu al doilea copil, au apărut spre sfârșitul lunii iulie. Atunci actrița a postat pe pagina ei de Instagram o poză în care apare cu burtica la vedere.

Pe 13 noiembrie, Anne trebuia să participe la premiera noului său film, „Dark Waters”, însă nu a mers la acest eveniment. Ulterior, pe o rețea de socializare, și-a exprimat regretul pentru acest lucru, scriind: „Motivul pentru care nu am putut fi prezentă este unul important, dar am fost foarte indispusă din cauza că nu am putut fi alături de colegii mei la premieră.” Actrița nu a oferit alte detalii.

Anne

Recent, paparazzi au fotografiat-o pe Anne alături de soțul ei, Adam Shulman și fiul ei, în vârstă de trei ani, Jonathan, plimbându-se cu noul membru al familiei. Cel mai probabil cel de al doilea copil al cuplului s-a născut cu ceva timp în urmă. Dar aceasta este prima apariție a familiei după ce Anne a devenit mamă pentru a doua oară. Sexul, numele și data nașterii copilului nu sunt încă cunoscute. Felicitări pentru Anne și sperăm că în curând va oferi mai multe detalii despre acest eveniment important din viața ei.

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: