Deși spune în fața camerelor de luat vederi că are o viață perfectă, Anna Lesko îmbină cu greu maternitatea, viața scenică și cea de cuplu. Cu toate acestea, basarabeanca a ales să renunțe la bonă în creșterea și educația lui Adam. Vedeta a recunoscut, pentru Antena Stars, că este fericită cu alegerea pe care a făcut-o.

„Da, doamnele mele, am foarte multe griji. Când mă trezesc, nu știu de ce să mă apuc mai întâi, de dimineață și până seara, credeți-mă pe cuvânt. Viața a devenit un lucru foarte complicat. Parcă e prea mult stres și parcă nu ne mai ajunge. Trebuie să ne mai calmăm, să ne mai ordonăm un pic.

Am parte de multe momente superbe din partea lui Adam, pentru că el crește, vorbește și este un copil energic, foarte isteț. Repetă în fiecare zi cuvinte într-un mod extraordinar. Sunt atât de fericită că îl avem, încât nu pot să vă explic.

Face și suficiente nebunii, îmi strică rujuri, chiar ieri mi-a stricat unul în mașină, a făcut praf tot geamul și scaunul. Nu avem bonă și îl luăm după noi tot timpul, ieri fiind rândul meu.

Nu e deloc ușor fără bonă, dar lasă-mă să cred că e o alegere personală, bravo și celorlalți care ajung la aceeași concluzie. Avem zile în care avem grijă separată de Adam. Când avem concerte, se ocupă mama lui”, spune Anna, pentru emisiunea Agentul VIP.

13239461_1127475157313973_7586317377088654772_n

Foto: Arhiva Personală/Facebook

Distribuie articolul: